El Cor Transfronterer de Cerdanya 

& l’Orquestra de cambra Cadí 

presenten: 

 

“Cors d’òpera”

 

Després de les experiències de Vivaldi, Mozart, Fauré, Palmeri i Rossini Interpretades en els projectes anteriors, aquest nou projecte té per objecte oferir als coristes i al públic del CTC un breu panorama del repertori per aquesta formació vocal mitjançant la presentació d’una panòplia d’òperas de cèlebres compositors com Bizet, Offenbach, Verdi i Wagner, però també de l’opereta de Rafael Martínez Valls Cançó d’amor i de guerra.

Sinopsis

El CTC ens durà amb la música com únic mitjà arreu del món. Tindrem ocasió de visitar la ciutat de París cap a finals del segle XIX. Anirem a Egipte en el temps dels faraons, a Espanya per participar en la reivindicació dels gitanos que intenten millorar les seves condicions de vida i a Alemanya al castell de Wartburg, on serem convidats a un concurs de cant i on trobarem un grup de pelegrins que venen de Roma després de visitar el Vaticà. També visitarem els jardins penjants de Babilònia on escoltarem un cor d’esclaus hebreus. Finalment, tornarem a Espanya, i més concretament a Sevilla per sentir  la història tràgica del torejador, del soldat i de la gitana.

Aquest projecte es prepara en col·laboració amb l’orquestra CADÍ de l’Alt Urgell i amb el nostre pianista Nicolas LICCIARDI.

La direcció dels concerts aniran a càrrec del director de l’orquestra CADÍ, Yevhen SOKHATSKYY.Imatges del taller de l'11 i 12 de març amb els nostres coaches Anne-Laure Touya i Antonio Guirao.

El diumenge dia 12 vàrem tenir el primer contacte amb l’Associació Orquestra CADÍ amb la qual  compartim el projecte d’aquest any : Viatge en els cors d’òpera.

El nostre pianista Nicolàs Licciardi ens acompanya al piano.

Per la preparació

Confirmem el mètode que hem emprat fins ara i que ens permet de:

    Garantir el treball personal dels coristes, mitjançant les partitures i un suport d’àudio destinat a cada veu i que permet de facilitar la tasca preparatòria de cada  pupitre.

      Realitzar la feina pròpia del cor amb els assajos regulars distribuïts al llarg de l’any  en tallers dels divendres a la nit, acompanyats pel Nicolàs LICCIARDI que ens aporta tot el seu talent de professional al nostre grup d’amateurs, sota la direcció del grup composta per la Carme Baulenas, el Daniel Martin i l’Òscar Sánchez.

      Els tallers preparatoris dels dissabtes de matí i de tarda ens permeten d’avançar en l’aprenentatge del repertori per grups de veus de dones i homes per separat o conjuntament per preparar els tallers amb els nostres mentors: l’Anne-Laure Touya i l’Antonio Guirao.

      Els tallers de perfeccionament amb el cor sencer més llargs de cap de setmana sencer (dissabte matí i tarda i diumenge matí) amb els nostres grans amics Anne-Laure Touya i Antonio Guirao, cantants professionals.

      I finalment, els assajos per conèixer la interpretació de les obres pel nostre director de l’orquestra CADÍ ens preparen per encarar els que s’han de realitzar amb l’orquestra per fer un treball d’acabat i que estan previstos cronològicament a l’abril i al maig.Imatges dels tallers del mes de gener